Skip to content

Om skolen

Opplev skolen

Play Video

Hvem er F21?

Mari Indregard
Rektor

Kjære 10. klassing

På F21 har vi som mål at dine tre år på videregående hos oss skal bli de beste du noen sinne har opplevd. Her vil du møte nye mennesker og få mange nye venner.

Vi håper virkelig vi ser deg høsten 2023!

0 %
Bestått VGS på F21
0
Antall lærere
0
Antall programfag
0
Antall elever på VGS

Våre fasiliteter

Play Video

Naturfagsrom

Skolen har fem ulike naturfagrom med oppdatert og spennende utstyr som brukes i den praktiske undervisningen. To av rommene er fullverdige laboratorier, som er fullt utstyrte for eksperimenter innenfor både biologi og kjemi. Elevene får jobbe selvstendig på stasjoner som har alt de trenger av strøm, vann og avtrekk.

Gymsal

Vi har en stor gymsal på skolen, som også brukes av Vålerenga IF etter skoletid. Her har vi utstyr for å drive med det meste av idrett, og det er her den beryktede F21-ligaen spilles.

Treningsrom

På skolen har vi et eget vektrom for å trene styrke.

Lydstudio

På skolen har vi to helprofesjonelle lydstudioer som er tilrettelagt for mange typer lydproduksjon etter standard fra NRK og Filmparken. Her skapes det radioprogrammer, rockeband/musikere/rappere spiller inn låter, hørespill og lydmiksing og dubbing til film/tv-produksjoner!

Bibliotek

På skolen har vi et stort og flott bibliotek med grupperom, arbeidssoner og stasjonære Mac-er. Vi har et bredt utvalg av tegneserier, filmer, tidsskrift, skjønn- og faglitteratur.

Fotostudio

På skolen har vi et moderne fotostudio der du kan ta profesjonelle bilder til ulike formål.

TV-studio

På F21 er produksjon av film og TV-program et satsingsområde på MK og IM. I tillegg til våre egne TV-produksjoner, gjør vi utvalgte oppdrag og har samarbeid med profesjonelle aktører.

Kantina

Kantina på F21 ligger midt i hjertet av skolen. Her kan du kjøpe varm mat hver dag, i tillegg til et bredt utvalg av baguetter, bakst og salater. Hver fredag er det Taco-baguettet som er en stor suksess blant elevene

Miljøbasen

Her holder Miljøarbeiderne til. Miljøteamet holder alltid åpent for elevene - her kan du slå av en prat med en av miljøarbeiderne, ta deg en pause, eller spille litt Playstation.

Ny på F21?

Vi vet at mange er veldig spente når de begynner på ny skole. Derfor har vi en litt annerledes oppstartsuke. Her har vi fokus på at nye elever skal bli kjent med hverandre og føle seg trygge.

Back to school party med Hakeem

Play Video

Første skoleuke:

Denne uken er fokus på å bli kjent med klassen og lærerne. Vi tilbringer blant annet en dag i Frognerparken for å kose oss med aktiviteter og oppgaver, slik at du skal bli ekstra godt kjent med de du skal jobbe med i tiden fremover. Denne dagen får du utlevert din personlige mac som du disponerer mens du går på F21. På fredag er det Back to School Party med konsert. Det blir fest for hele skolen med musikk og aktiviteter. I tillegg vil rektor servere mat til alle elevene.

Tur til Tjøme

For å gi alle førsteklassinger en god start på skoleåret, for å bli godt kjent med hverandre og for å skape et godt og trygt klassemiljø, drar vi på over-nattingstur med hele Vg1-trinnet til Tjøme sør for Tønsberg 5.-6. september. Heia Eidene er en stor eiendom med flere bygninger, skog, strand, svaberg og brygge. Vi skal kose oss med grilling, strandvolleyball, kano, kajakk, spill og andre aktiviteter. I tillegg blir det tverr-faglig fagdag med geografi og naturfag. Gjennom aktiviteter som styrker samholdet, vil du bli godt kjent med medelever, lærere, rådgivere og trinn-ansvarlige fra skolen ledelse. Du vil komme tilbake fra Tjøme som en ekte F21-er!

Hør fra elevrådet

Play Video
“Vi i elevrådet representerer alle elevene på skolen. Ikke nok med at dere skal ha det bra, men også at deres stemme blir hørt!”

Fiona Gebresselassie Andom
Nestleder
“Vi jobber tett med ledelsen for å få til arrangementer på denne skolen. Et eksempel er F21 liga, som er årlig fotball liga. Vi jobber også for å ha arrangementer i høytider som for eksempel jul, påske og halloween. ”
Roshaan Akbar
Elevdrådsleder

Møt miljøarbeiderne

“Vi sammen jobber for å tilrettelegge aktiviteter for alle elevene. Vi har blant annet ulike workshops og holder kurs. Vi har dansesal og gymsal.”
Louise
Miljøarbeider
“Det viktigste for oss er at alle elever har det fint, trives og at de blir sett. ”
Ulrikk
Miljøarbeider
"Vi har blant annet Playstation, VR-briller, bordtennisbord og så mye annet å tilby."
Charlotte
Miljøarbeider
Play Video

Hør fra rådgiverne

Play Video
"I løpet av de tre årene på F21, skal vi hjelpe deg med alt fra fagvalg og veien videre."

Morten Hansen
Rådgiver
"Vi jobber for at dere skal få det best mulig på F21! Vi samarbeider med skolehelsetjenesten, og jobber for at du skal ha det så fint som mulig på skolen."
Anders Kletthagen
Rådgiver

Les skolens brosjyre her: