Skip to content

Informasjonsteknologi og medieproduksjon

Utstyr og muligheter:

Lydstudio:

F21 har to lydstudioer som er tilrettelagt for mange ulike typer lydproduksjon. Opptaksrommene er bygget etter standard fra NRK og Filmparken, med lydtette vegger for optimal akustikk. Her kan du spille inn din egen musikk, eller produsere for eksterne artister. Både sangere, rappere og musikere gjør profesjonelle musikkproduksjoner hos oss. Vi inviterer gjester i studio til radiosendinger og podcaster. Og skal en av filmene våre på kino bruker vi 5.1-kinomikser.

TV-studio:

På F21 er produksjon av film og TV-program et satsingsområde. I tillegg til våre egne sendinger, gjør vi utvalgte oppdrag og har samarbeid med profesjonelle aktører. Fleksibelt og moderne studio Vi har et moderne film- og fjernsynsstudio som er spesial-bygd for bruk i undervisningen. Innspillingsrommet kan tilpasses til mange ulike type sendinger, og har også mulighet for greenscreen.

Informasjonsteknologi:

På F21 kan vi by på mange morsomme og lærerike prosjekt innenfor programmering og nettverk. Dere får deres egne personlige MAC og tilgang til stasjonære PCer med Windows. I løpet av utdanningen får dere god trening i å jobbe med ulike operativsystem. I tillegg har vi mye utstyr som gir elever muligheten til å koble opp avanserte nettverk. Dette gjør at man kan gjennomføre LAN og mange andre morsomme aktiviterer.